Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ons team bij Hendriksen Fashion

In januari 2009 openden wij onze nieuwe winkel Hendriksen Fashion in Bolsward. Met een winkeloppervlakte van bijna 340 vierkante meter voeren wij een uitgebreid assortiment voor dames en heren.

Voor jong en oud, casual en gekleed hebben wij een veelvoud aan merken in uiteenlopende stylen. U kunt bij ons op u gemak shoppen want onze modezaak heeft winkel comfort en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Onder het genot van een kop koffie in onze gezellige koffiehoek krijgt u de persoonlijke aandacht en een deskundig advies van ons verkoop team.

Bij Hendriksen Fashion kunt u ook terecht voor grote maten en lengtematen in alle leeftijdscategorieèn voor dames en heren.
Bovendien kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein achter de zaak via Broereplein –Hoogstraat.

Betaalbare mode voor iedereen.

 

Komt u ook eens bij ons langs?

Wij zien u graag

Copyright © 2022 Hendriksen Fashion
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren